Llibre de Sent Soví
Esgotat
Autor: Anònim
Curador: Joan Santanach i Suñol
Col·laborador: Mònica Barrieras, Antoni Riera i Ramon A. Banegas
Col·lecció: Col·lecció 7 Portes
Temàtica: Cuina medieval i Gastronomia
Idioma: català
Núm. Edició: 1ª
ISBN: 978-84-7226-788-6
Format: 13 x 21
Pàgines: 239
Esgotat
Sinopsi
El Llibre de Sent Soví és el receptari més antic conservat en llengua catalana. Se situa, doncs, just a l’inici de la tradició culinària del país, i ja hi apunten determinades constants que han arribat fins avui. La seva influència s’observa en la resta de llibres de cuina medievals i fins i tot posteriors. Aquesta condició de llibre inaugural, en part atzarosa, no es contradiu amb el fet que sigui, al mateix temps, una síntesi de la cuina de la seva època. Específicament de l’alta cuina, pròpia de la noblesa i les classes benestants. Per facilitar l’accés al text, se n’ofereix la versió medieval acarada a una adaptació al català modern. Amb aquest volum s’inicia la col•lecció Set Portes de Receptaris Històrics de Cuina Catalana, que proposarà un llarg recorregut des dels receptaris més antics fins als de la segona meitat del segle XX, amb la finalitat de posar de manifest l’evolució, les transformacions i les continuïtats de la cuina catalana.
Altres edicions del llibre
Aquest títol també el trobareu disponible en ebook. El podeu adquirir a la vostra botiga preferida de llibres digitals.
Preu ebook: 9,99 €
Ressenyes
Nova col·lecció de receptaris històrics de la cuina catalana – Diari Ara
Celebrating the national cuisine that makes use of everything – Mireia Eourera a Catalonia Today