Col·lecció 7 Portes ('7 Portes Collection')
A unique collection worldwide of historical recipes for Catalan cuisine. It starts with the oldest cookbook of the Iberian Peninsula (el Llibre de Sent Soví) and reaches until the 20th century.
The books of the medieval period are presented in Old Catalan and Modern Catalan. Editions are made by philologists, historians and culinary specialists of the Alícia Foundation.
In collaboration with the Restaurant 7 Portes.
Showing all 9 results
-
Modo de cuinar a la mallorquina
Fra Jaume Martí
-
La cuina dels carmelites descalços
Francesc del Santíssim...
-
La cuina dels cartoixans. Costumaris d’Escaladei i de Montalegre.
Anònim
-
Art de la Cuina
Fra Francesc Roger
-
Avisos i instruccions per lo principiant cuiner
Anònim
-
Llibre del coc
Mestre Robert
-
Llibre de totes maneres de potatges
Anònim
-
Llibre d’aparellar de menjar
Anònim
-
Llibre de Sent Soví
Anònim
Showing all 9 results